top of page

Aνακοίνωση ΕΝΙΒ για την αντικατάσταση επιστημονικού υπευθύνου στο Κ.Υ. Ερυθρών

5η ΥΠΕ...Μια ιστορία Καρατομήσεων Επιστημονικών Υπεύθυνων στη Βοιωτία και παράλληλων Συνδικαλιστικών Διώξεων... ή αλλιώς «Το τερπνόν μετά του ωφελίμου»

Με έκπληξη καταγράφουμε την καρατόμηση και δεύτερου μέσα σε ένα μήνα, Επιστημονικού Υπεύθυνου Κέντρου Υγείας στο νομό Βοιωτίας, από τη Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ.


Μετά την αιφνίδια και αναιτιολόγητη αποπομπή του Επιστημονικού Υπεύθυνου του Κέντρου Υγείας Σχηματαρίου, ακολούθησε και η καρατόμηση του Επιστημονικού Υπεύθυνου και του Αναπληρωτή Επιστημονικού Υπεύθυνου του πολύπαθου Κέντρου Υγείας Ερυθρών, μέσα σε μόλις 10 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων τους, αυθαίρετα και αναιτιολόγητα.


Το ολέθριο Υπηρεσιακό τους ...Ατόπημα;;


Το γεγονός ότι:


Οργάνωσαν και στήριξαν με επιτυχία το Εμβολιαστικό Πρόγραμμα του Κέντρου Υγείας. Κατάφεραν να λειτουργήσει το ΚΥ Ερυθρών, για πρώτη φορά από την ίδρυση του, ως τις 9 το βράδυ και όχι ως τις 3 το μεσημέρι, παρέχοντας Υπηρεσίες στους Πολίτες σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Επικοινώνησαν το όραμα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στους πολίτες των Ερυθρών, οι οποίοι ως τότε δεν γνώριζαν καν ότι διαθέτουν Κέντρο Υγείας...


Ή απλώς ... το γεγονός ότι :


Συμμετείχαν στο Συνδικαλιστικό Κίνημα ενεργά και μάλιστα ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του ΚΥ Ερυθρών είχε το ... θράσος να είναι και Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Βοιωτίας, που «ενοχλεί» τακτικά τη Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ.


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ 5Ης ΥΠΕ

ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ.

ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.


Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και οι Εργαζόμενοι Υγειονομικοί ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ


Comments


bottom of page