top of page

Αγωνιστική υποδοχή στον υφυπουργό Υγείας Δ. Βαρτζόπουλο (VIDEO - ΦΩΤΟ)



Αγωνιστική «υποδοχή», με συνθήματα και πανό επιφύλαξαν το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και εργατικά σωματεία του νομού στον υφυπουργό Υγείας, Δ. Βαρτζόπουλο,  ο οποίος επισκέπτεται το ΠΑΓΝΗ για να στήσει άλλη μια άθλια φιέστα εξαπάτησης του λαού για την τραγική κατάσταση της Υγείας και τις αντιδραστικές «μεταρρυθμίσεις» που θα επιδεινώνουν όλα τα προβλήματα. 


Ο υφυπουργός πέρασε μπροστά από την κινητοποίηση που γινόταν στο σαλόνι του νοσοκομείου, με τη συνοδεία της Αστυνομίας που προσπάθησε να εμποδίσει τους συγκεντρωμένους να έρθουν σε επαφή μαζί του. «Τα νοσοκομεία τα πλήρωσε ο λαός, δεν τα παζαρεύουμε για χάρη κανενός», φώναζαν δυνατά οι συγκεντρωμένοι.


Κάτω από την αποφασιστικότητα των διαδηλωτών, οι υγειονομικοί και οι εργαζόμενοι έφτασαν έξω από την αίθουσα που γίνεται η σύσκεψη  της διοίκησης του νοσοκομείου με τον Δ. Βαρτζόπουλο.

Με το σύνθημα «έξω η Αστυνομία απ' τα νοσοκομεία», απαιτούν την άμεση αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων.


Την παρουσία της αστυνομίας κατήγγειλε ο Δημήτρης Βρύσαλης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, επισημαίνοντας ότι «δεν τρομοκρατούμαστε». Απαίτησε την άμεση αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων από τον χώρο του νοσοκομείου.


Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης, έκανε παρέμβαση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις.



Πηγή: 902.gr

Comments


bottom of page