top of page

Το συνδικάτο Οικοδόμων στο πλευρό των υγειονομικών για κοινό αγώνα

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ

ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ & ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ


Αρ. Πρωτ. 5327

Αθήνα: 15/12/2020


Εμείς οι Οικοδόμοι όλο το προηγούμενο διάστημα έχουμε ενώσει τη φωνή μας, τη δράση μας με τους αγώνες των γιατρών, νοσηλευτών, του υπόλοιπου προσωπικού, σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας κλπ.


Έχουμε κάνει υπόθεσή μας μαζί με εσάς να γίνουν εδώ και τώρα μαζικές προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού, επίταξη των ιδιωτικών δομών υγείας, να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας όλων των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς. Έχουμε κάνει υπόθεσή μας να εκφραστεί σε κάθε γιαπί, μικρό ή μεγάλο, η αλληλεγγύη μας, η συμπαράστασή μας στον καθημερινό αγώνα που δίνετε για να αντιμετωπίζεται η πανδημία του κορονοϊού και όχι μόνο, στο έδαφος των εγκληματικών ελλείψεων που υπάρχουν με ευθύνη της σημερινής, αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων.


Είναι υπόθεσή μας η καθημερινή αγωνία των γιατρών, που στα όρια των αντοχών τους προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στην ανάγκη περίθαλψης των ασθενών, στην αγωνία των οικογενειών για τους ανθρώπους τους που νοσούν και αντιμετωπίζουν τις τεράστιες ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτές, σε απλές κλίνες νοσηλείας και σε κλίνες ΜΕΘ. Είναι υπόθεσή μας και δείχνουμε τεράστια εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και στην ακούραστη πάλη δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σας για την προσφορά των υπηρεσιών σας στους εργαζόμενους και στο λαό γενικότερα.


Εμείς οι οικοδόμοι γνωρίζουμε τον κόπο την θυσία από πρώτο χέρι. Εμείς ματώνουμε πάνω στο μαδέρι της οικοδομής και ξέρουμε από δυσκολίες, πόνο και κούραση για να φτάσει το μεροκάματο στο σπίτι. Γι' αυτό και δεν μένουμε στα παλαμάκια όπως λέει υποκριτικά η κυβέρνηση, η οποία έχει σοβαρή ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση και στο χώρο της υγείας. Γι' αυτό και προστατεύουμε την υγεία, γι’ αυτό και παλεύουμε για τη στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας, γι' αυτό και συμπορευόμαστε με τον αγώνα που δίνετε.


Μην καρτεράτε να λυγίσουμε ούτε για μια στιγμή.

Comments


bottom of page