top of page

Χωρίς απαντήσεις στα προβλήματα η επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας (VIDEO)

Ευχαρίστησε και... αποχώρησε μετά τις αναφορές του προέδρου της ΕΙΝΑ



Το "πραγματικό" ενδιαφέρον της κυβέρνησης της ΝΔ για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια Υγεία, “αποκαλύφθηκε” και κατά την επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο, σήμερα Πέμπτη στη διάρκεια περιοδείας του στην Πάτρα.


Στην παρέμβαση που πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ιατρών ΑχαΐαςΧρήστο Δάβουλο,  εκτέθηκαν μια σειρά από μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει όχι μόνο το συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά και μια σειρά άλλα ιδρύματα, στο νομό, ο Υφυπουργός... άκουσε, αλλά... δεν απάντησε.


Πρόκειται βέβαια για δύσκολο “εγχείρημα”, αφού με κυβέρνηση ΝΔ, σε συνέχεια των προηγούμενων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ κ.α., βαθαίνει ακόμη περισσότερο η επιχειρηματική δράση στην Υγεία, όπως πχ με τα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία, που ζητούνται να πραγματοποιούνται ακόμη και σε νοσηλευόμενους στα νοσοκομεία!


Όσο για τις ελλείψεις σε Κέντρα Υγείας και νοσοκομεία, αυτές βγάζουν... μάτι. Στο άκουσμα και μόνο όσον αναφέρθηκαν για τα δεκάδες ράντζα που στριμώχνονται ασθενείς στα ΤΕΠ του ΠΓΝΠ μετά από κάθε γενική εφημερία, τις εκατοντάδες ελλείψεις προσωπικού (ιατρικού, παραϊατρικού κ.α.), την υποστελέχωση σε κλινικές όπως η Παιδοψυχιατρική του "Καραμανδάνειου", τα "πέρα – δώθε" γιατρών από νομό σε νομό για να καλύπτονται εφημερίες όπως παθολόγου στο ΝΓ Πύργου για χρόνια, κ.α. πολλά ο Υφυπουργός, έδωσε την... απάντηση, ευχαριστώντας και αποχωρώντας! Τόσα είναι λοιπόν τα “περιθώρια” ικανοποίησης των αναγκών εργαζομένων, υγειονομικών και λαού!


Πηγή: 902.gr

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page